2008. május 12., hétfő

Százhalombatta, 2008. 05. 10.

Haász Gábor beszámolója
Utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünk Százhalombatta ellen, szombat 10 órára volt kiírva. A reggel 8 órai induláskor nyugodtan vágtunk neki az útnak, mert úgy gondoltuk, félóra alatt célba érünk. Tévedtünk: a rengeteg útlezárás okozta dugók és balesetek miatt az út közel 2 órásra nyúlt, így majdnem 20 perces késéssel tudtuk elkezdeni a mérkőzést. A fiúk becsülettel küzdöttek a pályán, ám ez sajnos ezúttal kevés volt: a végén a tabellán jóval előttünk álló vendéglátók örülhettek a hétgólos győzelemnek.
Ezzel azonban csak a gyepen és a lelátón értek véget az izgalmak; az igazi kérdés a csapat és a kísérők számára az volt, vállaljuk-e a hazaúton is a 2 órás araszolgatását, vagy megpróbáljuk elérni az óránként induló kompot, amihez még volt 10 percünk. Miután az utóbbi mellett döntöttünk, elkezdődött a rohanás, majd a kompon a helyezkedés, amiből jelesre vizsgáztunk, így mindenki egyszerre kelhetett át a Dunán. A hazafelé vezető út tehát lényegesen kellemesebbre sikerült, ám ez a nap így is a „Nagy utazás” néven vonul majd be csapatunk történelmébe.
Szép volt fiúk! Kitartás Szülők!
>>Haász Gábor telefonos képriportja a hazaútról (6 fotó)

Edzői értékelés

Százhalombatta-SzTK 7:0
Százhalombatta, 2008. 05. 10.

Kezdőcsapat:
Herke (5)
Ladányi (5), Märtz (5), Dávid (5), Leidl (5)
Bodnár (5), Szabó (5), Tótok (5)
Haász (5), Körösi (4), Szuroczky (5)

Cserék: Acsai (5), Völler, Hobor, Szamocseta

Egy igen kalandosra sikerült út után sok jóra nem számíthattunk; bemelegíteni sem nagyon tudtak a srácok. A 7:0-ás vereség reális, s bíztató az előző battai meccshez képest. Volt két kapura lövésünk, és ha kicsit higgadtabbak vagyunk, némi szerencsével még gólt is rúghattunk volna.

Pandur Tamás, edző

Nincsenek megjegyzések: