2009. május 17., vasárnap

Maglód-Sztk, 2009. 05. 10.

Zsubori Ervin tudósítása

Az elmúlt hetek egyik legjobb formáját mutatta csapatunk a Maglód elleni meccsen. Ez a mondat Haász Gábor tavaly októberi tudósításából való, ahol az itthoni találkozón 0:0-ás döntetlent értünk el. A kezdőmondat az idei május 10-i, idegenbeli mérkőzésre is igaz, jóllehet azon 7:2-re kikaptunk.
Sajnos három szinte teljesen azonos sémára épülő gólt kaptunk gyors egymásutánban: kapuskirúgás, vagy előrevágott labda az ellenfél részéről, amely túljut az utolsó védőnkön, így a gyors csatár egyedül vezetheti a kapusra a labdát, s a végén még is oldja a helyzetet. Ehhez hasonlóból volt még egy negyedik is az első félidőben, előtte azonban Orosz Bálint egy huszonkét méterről leadott, ívelt lövése túljutott a maglódiak hórihorgas kapuvédőjén.
Azt leszámítva, hogy a kiugratások egy részét képtelen voltunk semlegesíteni, kimondottan jól játszott a csapat: remek labdakihozatalok, négy-ötpasszos kombinációk, elfutások, középpályás labdaszerzések jellemezték a játékunkat. Egy szép passzolgatás után Szuroczky Krisztián tanári mozdulattal emelte át a kapust. Ezen felül is több gólhelyzetünk volt; Zsubori Barnabás keresztbe lőtt passzára hajszál híján nem értek csak oda a társak, s Kovács Matyi előtt is több ziccer adódott, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel. Közben a hazaiak újabb gólokat szereztek, részben szerencsével, részben szépen kijátszott akciók révén, mindazonáltal a 6:4 reálisabb végeredmény lett volna, s a mezőnyjátékért egyértelműen dicsétet illeti a csapatot.

Edzői beszámoló

Maglód-SzTK 7:2
Maglód, 2009. május 10.

Kezdőcsapat:
Völler (5)
Tótok (5), Szilágyi (5), Gubacsi (5), Nabilek (5)
Nagy (6), Haász (5), Orosz (6)
Szuroczky (6), Kanalas (5), Kovács (5)

Cserék: Herke (5), Zsubori (5)
Gólszerzők: Orosz (1), Szuroczky (1)

Az eredmény nem tükrözi a valóságot. Megint a rengeteg kihagyott helyzet dominált. Mezőnyben mi nyújtottuk a szebb és a jobb focit, de ezt a játékot gólra játsszák. Nagyon álmosan kezdtünk, 15 perc elteltével már 3:0 volt, és innen elég nehezen lehet felállni. Sikerült volna, ha a lehetőségeket kihasználjuk. Szuroczkyt és Nagy Bencét emelném ki.

Pandur Tamás, edző

Nincsenek megjegyzések: