2009. június 2., kedd

SztK-Monori SE, 2009.05.30.

Zsubori Ervin tudósítása

Sajnos a bajnokság utolsó meccsére kifulladt az a lendület, amely a Dunaharaszti elleni kiütéses győzelemmel kezdődött, majd a Vác otthonában vesztett állásból megszerzett három ponttal folytatódott. Tudtuk persze, hogy a Monori SE jó kis csapat, de azért bizakodtunk egy kellemes meglepetésben. Nem is indult rosszul a találkozó, Kovács Matyi előtt viszonylag hamar tiszta gólhelyzet adódott, de sajnos a befejezés nem sikerült. Nem úgy az ellenfélnél, így meglehetősen gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk. Próbálkoztak persze a srácok, de valahogy semmi nem akart összejönni; a helyzetek kimaradtak, ezúttal Bálint szabadrúgásai is elkerülték a kaput, egy-egy védelmi megingásból pedig rendre gólt kaptunk. Egy idő után már nyilvánvaló volt, hogy ezen a napon nem tudunk kellően felpörögni, így csak a gólarány volt kérdéses; 0:5 lett a vége.
Ezzel maradt a 20 pontunk. Ha nyerünk, megközelíthettük volna az őszi menetelésének köszönhetően még mindig a 8. pozíciót elfoglaló Dunaharasztit, amely Turán is beleszaladt egy 9:3-as vereségbe, de beérni úgy sem tudtuk volna. Így végül a 9. helyet szereztük meg a bajnokságban, azaz egyet javítottunk az őszi részeredményen – igaz, időközben Kőrisfa visszalépett a küzdelmektől. Kétségkívül, ennél egy picit jobb végeredményben reménykedtünk, de azért a nagyarányú győzelmekre, az idegenbeli fordításra, a felső lécről levágódó gólokra, a kapusbravúrokra, a helyenként már igazi csapatjátékra emlékeztető teljesítményekre jó lesz visszaemlékezni. Szép volt srácok, köszönjük!
A folytatás e pillanatban még a jövő ködébe vész.

Edzői értékelés

SzTK-Monori SE 0:5
Szigetszentmiklós, 2009. május 30.

Kezdőcsapat:
Völler (5)
Darabos (5), Szilágyi (4), Gubacsi (4), Nabilek (4)
Nagy (4), Haász (4), Orosz (4), Szuroczky (4)
Kanalas (4), Kovács (4)

Cserék: Herke (5), Ladányi (5), Tótok (6), Dávid (4), Horváth (5), Szamocsta (4), Rácz (-)

Ezen a mérkőzésen semmi nem jött össze a csapatnak. Sokat nem is tettünk érte! Kivétel nélkül mindenki tudása alatt játszott. Ennek csak ez lehetett a vége. Tótok Andrást emelném ki a hozzáállása miatt.

Pandur Tamás, edző

Nincsenek megjegyzések: