2007. október 9., kedd

Amstetten, 2007. 06. 06-08.

Izgatottan vágtunk neki az ausztriai túrának. Számos szülő is elkísérte a csapatot Amstettenbe. A hosszú buszozást egyebek mellett kártyacsaták tették még izgalmasabbá.

>>Képriport a kiutazásról (15 fotó)

Megérkezvén az osztrák kisvárosba, először a pályával ismerkedtünk, majd vendégül láttak bennünket a klubházban egy finom svédasztalos vacsorára. Ez után még egy kis játék következett, majd a gyerekek beköltöztek szállásukra, egy ifjúsági klub épületének első emeletére. A szülők egy panzióban kaptak helyet.

>>Képriport a megérkezésről (32 fotó)

A meccs napján viszonylag korán mentünk a gyerekekért, akik kissé kialvatlannak tűntek. Átmentünk a pályákhoz, majd egy rövid bemelegítés után megkezdődtek a csoportküzdelmek. Egy verhető ellenféllel kezdtünk, de sajnos sorra kimaradtak a helyzeteink, s végül egy góllal kikaptunk (vagy lehet, hogy 0:0-ás döntetlen lett? talán inkább ez utóbbi). Ez felpörgette a társaságot, s a csoport egyértelműen legerősebb csapata ellen már remekül küzdöttünk, ám végül egy gól itt is becsúszott. Nagyon kicsin múlott, hogy nem vettünk jó rajtot, utána viszont már nem sikerült alapvetően megújulni, s végül csak második kör utolsó meccsét tudtuk megnyerni, méghozzá nagy fölénnyel - az ellen a csapat ellen, amelytől az első mérkőzésen kikaptunk. Kissé szomorúan vettük át a résztvevőknek járó érmeket és kupát, de később a finom pizza és a felszabadult játék a vendéglátókkal azért oldotta a hangulatot.

>>Képriport a mérkőzésnapról (52 fotó)

Másnap, ha nem is kialudva, de kissé már feledve a csalódást keltő szereplést, hazaindultunk. A kártya ezúttal sem hiányozhatott a buszról, egy parkolóban pedig már valóban vidáman faltuk be a Csaba bácsi által hozott dinnyéket.

>>Képriport a hazautazásról (25 fotó)

Nincsenek megjegyzések: