2007. október 9., kedd

SZTK-pálya, 2007. 10. 06.

Októberben avattuk tétmeccsen a hazai pályát, Törökbálint ellen. Néhány percig úgy tűnt, nem tudunk kiállni, olyan sok a "túl fiatal" játékosunk, de aztán végül is elkezdődhetett a mérközés - sajnos még mindig Dunaharasztin kiállított irányítónk nélkül. Egy-két embert leszámítva most nem mutatkozott feltűnő magassági fölény az ellenfél javára, no meg a hazai pálya és közönség is fűthette a mieinket, mindenesetre az első percek bizonytalankodása után sikerült felvenni a ritmust. Masszívan védekeztünk, Robi higgadtan és magabiztosan játszott a védelem tengelyében, Levi a szokásos szívósságával hajtott a középpályán, de a többiek is egyre jobban mozogtak. A félidő vége felé már egyértelműen uraltuk a játékot, támadásokat vezettünk, lövésekig jutottunk. Közben azért a törökbálintiak is támadtak, de lövéseik vagy fölé/mellé szálltak, vagy Dani hárított. Néhány perccel a vége előtt egy hatalmas gólhelyzetünk is adódott: gyors és jól cselező vendégjátékosunk, Béla, egy kiugratás után lerázta védőit, ám a kifutó kapus mellett végül centikkel mellé gurított. A kihagyott helyzet persze, ahogy lenni szokott, megbosszulta magát: két perccel a szünet előtt egy balul sikerült kirúgás után gólt kaptunk. Úgy tűnik, az addig remekül küzdő srácokat megfogta a gól, a szünet után újabb bizonytalankodások csúsztak be, az ellenfél pedig egyre inkább felbátorodott. Egy idő után már lényegében mindegy volt, s bár a szépítő találatért végig hajtott a csapat, ám az első bajnoki gólt ezúttal sem sikerült megszerezni. Viszont az az első félideji játék már mindenképpen egy olyan alap lehet, ami tartást adhat a csapatnak. A következő állomás Százhalombatta. Hátha.

>>Képriport (23 fotó)

Edzői beszámoló

SZTK-Törökbálint 0:9
Szigetszentmiklós, 2007. október 6.

Kezdőcsapat:
Herke D. (6)
Ladányi B. (6), Märtz R. (5), Leidl P. (6)
Czeglédy L. (7), Bombosz D. (6), Kovács L. (5), Szurocky K. (5)
Haász V. (6), Séra B. (7), Zsubori B. (5)

Cserék: Vincze N. (5), Körösi M. (-), Molnár M. (-)

Jó: Séra B.

Meccs értékelése:
A nehézkes kezdés (igazolásprobléma) ellenére parádés játékkal rukkolt elő a csapat az első félidőben, ami engem is és sok mindenkit meglepett. Ez megmutatkozott a helyzetekben, amit sajnos nem tudtunk kihasználni, s ez megbosszulta magát. A második félidőben már nem tudtunk koncentrálni, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Kiismerték a gyenge pontunkat, a kirúgásokat, ami elég sok problémát okozott. Az osztályzatok inkább az első félidő teljesítményére vonatkoznak.

Pandur Tamás, edző

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A játék, amit az első félidőben nyújtott a csapat felülmúlta az ellenfél játékát,ha ezt a játékot tudnánk nyújtani két félidőn keresztül Százhalombatta ellen biztos vagyok benne,hogy a srácok elégedett eredménnyel jönnének le a mérkőzés végén a pályáról.

Hajrá srácok mindent bele!