2007. november 18., vasárnap

SZTK-pálya, 2007. 11. 18.

Tisztes helytállás: röviden így jellemezhető a vasárnapi, 0:4-es végeredménnyel zárult mérkőzés. Tudtuk, hogy a tabella második helyén álló Monor jó csapat, amely rendkívül szervezetten és tudatosan védekezik, s a támadásszövésben is eredményes, így igazából senkinek nem okozhatott meglepetést, hogy a félidő végén már három góllal vezettek ellenünk. Súlyos védelmi hibák ezúttal nem történtek, de az esős időben, a csúszós talajon nem mindig sikerült időben felszabadítani, no meg a monoriak nagyobbak és gyorsabbak is voltak nálunk.
A második félidőben aztán Erik jó időre lehúzta a rolót: bár nagy nyomás nehezedett a kapunkra, sorra hárította a szélről beível beadásokat; időnként a védők mentettek az utolsó pillanatban, máskor pedig a szerencse állt mellénk. Az elszántságra ezúttal nem lehetett panasz, általában a védelem jól állt a lábán, viszonylag sok labdát is szereztünk a középpályán is, de valódi gólhelyzetet nem sikerült kialakítani. Aztán pár perccel a vége előtt, egy kezezésgyanús szituáció után - amelynek megítélését az is nehezítette, hogy időközben meglehetősen besötétedett - bekaptuk a negyedik gólt. Ezzel együtt, főleg a második félidőben mutatott játék alapján, jócskán voltak reménykeltő momentumok ezen a mérkőzésen.

>>Képriport (9 fotó)

Edzői beszámoló

SZTK-Monor 0:4
Szigetszentmiklós, 2007. 11. 18.

A csütörtöki edzőmérkőzés után tartottam egy kicsit a hétvégétől, de most megmutatták a srácok, hogy tudnak, ha akarnak. A meccs nagy részében az ellenfél irányította a játékot, de nekünk is voltak jobb időszakaink, amikor egy kis szerencsével gólt is rúghattunk volna. A játékban még van mit fejlődni, de most legalább akartak és küzdöttek a fiúk, aminek nagyon örülök. Összességében elégedett vagyok a csapattal.

Kezdőcsapat:
Hoffmann (6)
Ladányi (6), Märtz (6), Darabos (6), Leidl (6)
Dávid (6), Kovács (5), Czeglédy (6)
Haász (6), Acsai (6), Zsubori (5)

Cserék: Bombosz (6), Szamocseta (-), Vincze(-), Szuroczky(-)
Jók: Czeglédy, Leidl, Hoffmann

Pandur Tamás, edző

Nincsenek megjegyzések: