2008. október 29., szerda

SZTK-Maglód, 2008. 10. 25.

Haász Gábor tudósítása
Az elmúlt hetek egyik legjobb formáját mutatta csapatunk a Maglód elleni itthoni meccsen. Külön-külön talán nem is lehetne senkit kiemelni; mindenki teljes odaadással játszott, s mindvégig megpróbált eleget tenni az edzők elvárásainak. Kapusunk, mint mindig, tette a dolgát, és ezzel magabiztosságot adott a csapatnak. A védők erőszakossága nem engedett teret az ellenfél csatárainak, hogy százszázalékos helyzetig jussanak; középpályásaink fegyelmezetten visszazártak, támadóink pedig sokszor lehetetlennek tűnő helyzetből is megpróbáltak gólt szerezni, ha ez most sajnos nem is sikerült. Persze nem szabad elégedetlennek lennünk: tavaly ilyenkor mit nem adtunk volna egy győzelemért, vagy egy döntetlenért, amelyekből az idén már több is van a tarsolyunkban.
Bár nem akartam senkit kiemelni, egy kivételt azért tennék: a játékvezető ezen a mérkőzésen is főszereplővé vált, érthetetlen döntéseivel. Többször is alkalmazhatott volna például előnyszabályt, ám nem tette, megfosztva így kiugró támadóinkat az esetleges gólörömtől.
Ezzel együtt, senki nem volt elégedetlen a látottakkal, amit az is bizonyít, hogy a második félidei cserék során „tapsorkán” kísérte a kispadig a pályáról levonuló játékosainkat. Külön öröm volt látni, hogy balhátvédünk, Dávid – immár járógipsszel – szintén ott ült a lelátón, s együtt szurkolt velünk a csapattársainak; talán ez a jó kis mérkőzés is siettette gyógyulását.
Mindenesetre úgy néz ki, igaza volt az SZTK vezetőségének, hogy már tavaly is benevezte a srácokat az U13-as bajnokságba, mert nyilván annak a küzdelmes, és sikerekben nem igazán bővelkedő évadnak is köszönhető, hogy mostanra talán tényleg beérett a csapatunk. Meg alighanem annak is, hogy immár két kiváló edző irányítja az együttest.
Visszatérve a hétvégi mérkőzésre: szép volt fiúk, csak így tovább, megtaláltátok az utat a sikerek felé. Hajrá SZTK!>>Képriport (13 fotó)
Edzői beszámoló

SzTK-Maglód 0:0
Szigetszentmiklós, 2008. október 25.

Kezdőcsapat:
Acsai
Ladányi, Szilágyi, Martz, Dávid
Tótok, Haász, Orosz, Golts
Szuroczky, Kovács

Cserék: Horváth, Szabó

Egy jobb csapat ellen értünk el döntetlent, hazai pályán. A vendégek valamivel közelebb álltak a győzelemhez, de kis szerencsével vagy pontosabb végjátékkal akár a három pontot is itthon tarthattuk volna.

Pandur Tamás, edző

Nincsenek megjegyzések: